Ben je altijd aan het wisselen tussen ‘goed’ en ‘slecht’ eten of ‘gezond’ en ‘niet zo gezond’? Zijn er vaker niet zo gezonde dagen, in plaats van gezonde dagen? Begin je je dag vol gezonde voornemens, maar eindig je uiteindelijk met chocola en wijn? Of heb je gewoon het gevoel klaar te zijn voor een verandering?

Ik snap het. Ik ken het gevoel!

Geloof me, ik weet precies hoe je je voelt en probeerde jarenlang af te vallen, gezonder te leven. Ik weet hoe het voelt om niet te weten waar te beginnen of wat te eten! Maar ik weet ook hoe het voelt om wakker te worden vol energie, met zelfvertrouwen, vol energie gezonde voedingskeuzes makend, wat je helpt je doelen te bereiken, beter te slapen en minder (onbedwingbare) trek te hebben.

Om te beslissen of Health coaching iets voor je is, nodig ik je uit voor een gratis gesprek met mij. Ik werk online (met Skype of ander medium) of face to face. Tijdens deze sessie zullen we je gezondheid en levensstijl bespreken om te bepalen wat je doelen zijn en waar je hierbij ondersteuning zou kunnen gebruiken.

Blog artikelen

Ik heb veel van de issues waar jij mee te maken hebt meegemaakt, zoals je in mijn blog kunt lezen.

Ik heb mijn gezondheid met succes verbeterd, heb met eetproblemen leren omgaan en ik heb vele vrouwen, zoals jij, ondersteund op hun weg om gezonder te gaan leven.

Je bent niet alleen en het leven is te kort om je niet optimaal te voelen. Je hoeft er alleen maar achter te komen hoe jouw versie van gezond leven eruit zien en ik ben hier om je hierbij te helpen.

Ik zal je helpen om:

  • Een goed gevoel over jezelf te hebben!
  • Nieuw positief gedrag rond voedsel te creeren
  • Tools en technieken te leren die je nodig hebt om te zorgen voor veranderingen en die een leven lang meegaan
  • Te begrijpen hoe gezond eruit ziet voor jou
  • Gezonde balans te vinden
  • Te leren genieten van eten, vrij van schuld
  • Gewicht te verliezen

Zoals je ziet staat ‘gewicht verliezen’ onderaan dit rijtje. Terwijl de meeste van mijn cliënten bij mij komen met dit doel als hoofddoel. Mijn ervaring is dat, zodra je je focust op andere, belangrijkere dingen in het leven, het gewichtsverlies bijna vanzelf gaat!

Ik bied al mijn cliënten verantwoording, ondersteuning, ervaring en expertise om hun gezondheid en geluk te transformeren. In persoonlijke coaching stellen we samen je doelen op en werken we door blokkades heen zodat je je weer vrij zult voelen.

Zodra je weet hoe gezond leven eruit ziet voor jou, hoef je nooit meer een dieet te volgen!

Je zult je beter voelen over jezelf en je lichaam, en de vrijheid om van eten te genieten. Je niet meer schuldig voelen!

Kun je je voorstellen hoe dat zou voelen?