OVER MIJ

Hi ik ben Anke en ik ben blij dat je hier bent.

Ik heb als (online) coach honderden mensen begeleid en geïnspireerd naar een gezondere lifestyle en een gelukkiger leven.

Ik droom van een land vol gelukkige mensen (en families). Mensen die zich tevreden, gelukkig en succesvol voelen. Mensen die houden van zichzelf, omkijken naar elkaar en genieten van alles wat het leven brengt.

In het kort:
Moeder van 4 kinderen. Leert elke dag. Niet perfect. Houd van grote dromen. Nieuwe dingen. Lekker eten. Persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe uitdagingen. Dagtripjes. Natuur. Reizen. De wereld ontdekken. Avontuur. Familie en vrienden. Nadenken. Me-time. Sociale introvert. Baby’s. Yoga. Een opgeruimd huis. Kookboeken. Jamie Oliver. Food Freedom. Meer lekker eten. Kaas. Spaghetti. Koffie. Bakken. Chai thee. BBQ. Meer koffie. Tony’s Chocolonely.

Stop met het uitstellen van je leven tot je eindelijk op je streefgewicht bent! Neem contact met me op en ontdek hoe het ook anders kan.

OVER JOU

Werk met mij als je:

  • Voelt dat je vast zit in een negatief gedragspatronen rond voedsel
  • Je beter over jezelf en je lichaam wilt voelen
  • Weet hoe je gezonder kunt eten, maar het lukt je gewoon niet om het in praktijk te brengen
  • Een ‘alles of niets’ houding hebt
  • Een ‘dieettijger’ bent die klaar is om te stoppen met diëten
  • Nog steeds graag af en toe chocola eet!

Werk niet met mij als je:

  • Wil blijven worstelen met het volgende hippe dieet
  • Niet wilt investeren in jezelf en de dieet mentaliteit wilt blijven volgen
  • Je schuldig wil blijven voelen na het eten
  • Je niet geweldig wilt voelen, niet van je lichaam en leven wilt houden

WAT MEER OVER MIJ

Naast Health Coach, ben ik moeder van 4 kinderen die me af en toe tureluurs maken. Ik ben een moeder die struikelt over speelgoed en een ondernemer die some op rare uren werkt. Ik snap in welk schuitje jij zit en ik ben hier om je te vertellen dat ook jij zeker, zonder twijfel positieve verandering kunt bereiken.

Mijn werk verrast en verbaast clienten vaak omdat een paar kleine veranderingen al een groot verschil kunnen maken.

Het hoeft niet moeilijk te zijn. Met kleine stapjes vooruit kom je een heel eind!

Mijn achtergrond is psychologie en ik werkte als psycholoog en interim HR specialist in het bedrijfsleven, voordat ik de moed had om mijn echte passie te volgen en met coachen begon. Ik werk online en face tot face met cliënten en groepen. Mijn ervaring is dat online werken net zo goed, soms zelfs beter, werkt als face to face coaching.

WAT ANDEREN OVER ANKE ZEGGEN

Ik zou Anke omschrijven als een zeer positieve en inspirerende persoon. Ik keek altijd erg uit naar onze bijeenkomsten. Ze is  vol humor en wist me op te monteren. Anke is een echte coach. Ze was er voor mij, begeleide me hoe beter voor mezelf te zorgen en te eten. Al pratend met haar en door de dingen die ze suggereerde te doen, vonden echte veranderingen plaats! Het is zo gemakkelijk om met haar te praten, het voelde fijn en ik vertrouwde haar volledig.

Ilze

Ik deed een detox met Anke en ervoer vele voordelen; beter slapen, makkelijkere spijsvertering, heldere blik, plattere buik. En zonder honger te hebben. Ik keek uit naar haar dagelijkse e-mails, de recepten en foto’s hiervan. Dit alles versterkte het plan visueel. De prep module en maaltijd plan waren ook goed om te doen.

Deborah
Deborah

Ik begon te werken met Anke om minder met eten bezig te zijn, mijn relatie met voedsel te verbeteren en te focussen op meer rust. Anke gaf me nuttige en praktische tips over hoe om te gaan met mijn onrustige momenten. We deden NLP oefeningen om me te laten zien hoe ik denk in specifieke situaties. Ik kreeg voedingstips wat me inzicht gaf en zette me tot eten van verschillende (nieuwe) producten.

Anke is een hulpvaardig en betrokken persoon. Ze weet veel over alle aspecten m.b.t. voeding en gezondheid.

Ik zou Anke aanraden als coach aan iedereen die beter wil omgaan met vragen over voedsel in relatie met psychische vragen. Ze motiveert je over je gewoonten te denken door vragen te stellen en oefeningen te doen. Inspirerend!

Martine

Eten is niet langer een coping-mechanisme voor mij. Me vol voelen met andere dingen betekent dat ik de noodzaak om altijd te willen eten, niet meer heb. Ik voel me niet meer leeg, zonder eten en als ik eet, eet ik anders. Ik heb minder behoefte aan snacks en ik sta mezelf toe om alles te eten wat ik wil . . . En dit in slechts 3 maanden! Ik verloor deze week 2 kilo, zonder moeite. . . Ik at zoveel als ik wilde en ik voelde me volledig in controle.

Lisa

VIND ME ONLINE