Chia bananen pannenkoeken

Dit zijn heerlijke glutenvrije pannenkoeken, maar vol met lekkere dingen. De banaan zorgt voor vocht en zoet en het amandelmeel voor structuur. Wat is fijn vind is dat het makkelijk te maken is, en de hele familie vind ze lekker!

Voor Chia Raspberry Jam, voor op de pannenkoeken, kijk hier.

Chia Bananen Pannenkoeken
Print Recipe
Servings
2 personen
Servings
2 personen
Chia Bananen Pannenkoeken
Print Recipe
Servings
2 personen
Servings
2 personen
Ingredients
Recipe Notes

Meng alle ingredienten in een blender en laat het 5 minuten staan.

Verhit wat kokosolie in een pan en doe het (vrij dikke) beslag met een lepel in de pan, in kleine hoopjes. Er kunnen er wel 2 of 3 in een bakpan.

Bak het op laag vuur. Het duurt even om door en door gaar te worden, dus haast niet (anders kun je ze ook niet omdraaien).

Draai de koeken om, bak ze nog even en klaar!

Share this Recipe
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.