Gezonde fudge

Dit is echt een lekker recept! Het werkt altijd, als ik trek heb in iets zoets. Ik maak meestal een grote bak voor in de vriezer, zodat ik een stukje kan pakken wanneer het nodig is…

Gezonde fudge
Print Recipe
Servings Prep Time
20 stukjes 10 minuten
Passive Time
4 uur
Servings Prep Time
20 stukjes 10 minuten
Passive Time
4 uur
Gezonde fudge
Print Recipe
Servings Prep Time
20 stukjes 10 minuten
Passive Time
4 uur
Servings Prep Time
20 stukjes 10 minuten
Passive Time
4 uur
Ingredients
Recipe Notes

Fudge ingredients

Fudge ingredienten

Smelt de kokosolie op een laag vuurtje. Voeg de honing, vanille en zout toe. Meng de tahini en fruit erin met een vork. Zet het vuur uit, laat het niet te heet worden.

Doe dit mengsel in een grote platte bak (ik gebruik altijd een ovenschaal) waarin je plastic folie hebt gedaan. Laat het nu 4 uur opstijven in de vriezer.

Net als ijs, moet dit in de vriezer worden bewaard, anders smelt het.

Na 4 uur kun je er blokjes van snijden en een stukje eten wanneer je maar wilt!

Share this Recipe
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.